Praktische info #1


Kaartverkoop
De kaartverkoop verloopt via de reguliere kaartverkoop-systemen van de verschillende podia. Meer informatie over openingstijden van de kassa's is te vinden via de website van de podia. Bekijk ook: Theaters Tilburg, Paradox, 013 Poppodium en De NWE Vorst.

Leeftijdsaanduiding
De leeftijdsaanduiding per programma geldt als een indicatie voor de ondergrens. Bij twijfel, vraag het na bij de betreffende locatie.

Polsbandje en festivalboekje, alleen voor kinderen!
Alle kinderen die een voorstelling van Spruit bezoeken, krijgen van ons een echte festivalbandje aangeboden en een festivalboekje vol info en spelletjes. De polsbandjes en festivalboekjes zijn alle dagen verkrijgbaar bij het festivalhart en bij 013 Poppodium (maandag) en Theaters Tilburg (zondagavond en dinsdag).  

Festivalhart De NWE Vorst

Volop gezelligheid in afwachting van de (volgende) voorstelling met tapijtsessies*, knutselen met Kinder Knutstel Hall of Fame*, verkleden*, een boekenbak van de Bibliotheek Midden-Brabant en meer. Vervelen is geen optie! 

In het festivalhart is een informatiebalie voor alle vragen, opmerkingen en ideeen. We ontmoeten jullie er graag!  
Het festivalhart, De NWE Vorst | Willem II straat 49, is tijdens Spruit geopend van 12.00 tot 18.00 uur. 
* Sommige activiteiten kunnen alleen worden bijgewoond tegen inlevering van een strip. Strippen kosten 1euro per stuk en zijn te koop bij de informatiebalie tijdens het festival.

Eten en drinken
Bij de mini-foodtruck in de tuin van De NWE Vorst wordt het smullen en smikkelen voor jong & oud. Open: 12.00 - 18.00 uur.  Of er spruitjes op het menu staan... Dat is nog een verrassing! 

Theaters Tilburg biedt een hamburgerbuffet op zondagavond (aanvang 17.00 uur) en op dinsdag kun je in de foyer van de Concertzaal een pannenkoek versieren (aanvang 14.00 uur).

Parkeren in Tilburg centrum
De meeste parkeergarages in het centrum van Tilburg liggen goed centraal tussen de verschillende festivallocaties. Zie hier meer informatie over de parkeergarages. 
Ook de fietsen kunnen veilig, gratis en dichtij gestalt worden in de verschillende fietsenstallingen