Over Spruit


Spruit

Een gekke groene groente.
De associatie met 'kind' is snel gemaakt maar kinderen en spruitjes gaan niet vanzelsprekend samen. Voor stichting Spruit staan spruiten symbool voor het proeven aan iets nieuw, voor uitdagen, voor kennismaken. Met Spruit willen we zoveel mogelijk kinderen, ouders, opa's en oma's laten genieten van mooie culturele programma's in Tilburg. 

Het woordje UIT in SprUIT maakt het helemaal af! 

Spruit stimuleert, verbindt, organiseert culturele programma's voor kinderen tot 12 jaar. 

Het team

Spruit is een initiatief van Bregje Delrue. Samen met Claudia Zurink en Nina Ruge vormen zij het team. Het team is bereikbaar op info@spruittilburg.nl

Floor Boumans, Jeroen Veenstra en Isabelle Savelkoul zijn de bestuursleden van stichting Spruit. 

Het ontwerp van Spruit kinderfestival #1 is van Ontwerphaven en de mannen van Bruut hebben deze website gemaakt. 

De partners

Spruit werkt nauw samen met podia, (culturele) instellingen en makers. Belangrijke partners zijn De NWE Vorst, Theaters TilburgParadox en 013 Poppodium

Prod.nu, De Theaterschool Tilburg, Bibliotheek Midden Brabant, Factorium Podiumkunsten en ROC Artiest

In samenwerking met Rabobank Tilburg, cultuur BSO Monopole / Kinderstad en Stichting de Vrolijkheid Oisterwijk kunnen we een nog grotere groep kinderen kennis laten maken met de Tilburgse podia. 

  

De sponsoren en subsidienten 

Spruit kinderfestival #1 is mogelijk gemaakt dankzij de Gemeente Tilburg, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord Brabant, Marketing Tilburg, Rabobank Tilburg en het Tivolifonds.
We zijn de sponsoren en subsidienten erg dankbaar voor de ondersteuning.