Laden Evenementen
6+

Life of Matheo

Muzikale vertelling

In deze voorstelling gaan muziek en verhaal hand in hand. Een 4-koppige band met saxofoon, gitaar, bas en percussie brengt je voorbij scènes uit het kleurrijke Afrika waarbij de geluiden en ritmes het voorstellingsvermogen van luisteraars van alle leeftijden weten te prikkelen. Verhalenverteller Hans Platenkamp versterkt deze ervaring door op een levendige wijze over het avontuur van Matheo te vertellen waarbij een leuke interactie tussen de band, verteller en het publiek ontstaat.

Life of Matheo gaat over een jongen uit Kameroen genaamd Matheo. Op een dag wordt hij door zijn moeder op pad gestuurd voor een boodschap in een ander dorp. Hierbij zegt zijn moeder dat het heel belangrijk is dat hij niet van het pad afwijkt in verband met de vele gevaren van de savanne. Matheo is nog maar net begonnen aan zijn wandeling of hij wordt aangesproken door een kraai die hem uitdaagt een spannendere en kortere route te nemen door het gras. Matheo besluit naar de kraai te luisteren; niet wetende wat hem onderweg allemaal te wachten staat.


Credits: verteller Hans Platenkamp, saxofoon Miguel Boelens, gitaar Micha Lorenz, percussie Jasper Goedman, basgitaar Teun Creemers. Fotografie: Scheurwater fotografie

Dag & tijd

Dinsdag 28 December 2021
13:00 uur
Dinsdag 28 December 2021
15:00 uur
Duur: 45 minuten

Ticket

€ 8

Locatie

Paradox
Telegraafstraat 62
Koop je ticket