Laden Evenementen
7+

Corpo Máquina Lab met El Jackson Education

Voetbal & Theater
Jezelf beter leren kennen via de bal? En de bal leren kennen via jezelf? In een cross over van freestyle voetbal en theater neemt Nasser El Jackson je mee in de voldoening die het geeft om alle mogelijkheden van de bal te voelen en te ontdekken. In deze presentatie ballen concentratie, toewijding en speelsheid zich samen. En voel je hoe je samen ruimte maakt voor jezelf en voor elkaar. Met Nasser, de bal en het publiek is niets meer te gek.
Nasser El Jackson is allround freestyle voetballer, wereldkampioen Groundmoves, ambassadeur van de KNVB, ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur en hij heeft zijn eigen free style team Team El Jackson. De naam El Jackson komt van Nassers broer Mo die zo werd genoemd omdat hij met zijn bal net zo onnavolgbaar, snel en geniaal was als Michael Jackson. Nasser nam het stokje van zijn broer over.

Corpo Máquina-Lab
In het Corpo Máquina lab geeft Corpo Máquina, het gezelschap van choreograaf Guilherme Miotto, jonge makers en andere performance kunstenaars en choreografen de ruimte om hun eigen praktijk te verdiepen en verder te ontwikkelen. Het Corpo Máquina lab is een soort van bewegingslaboratorium. Hier werkt Nasser aan het articuleren van de theatraliteit van zijn bewegingstaal in beweging en in woorden.

Bekijk de website van Corpo Maquina

Deze voorstelling is onderdeel van Spruit in het Paleis
Bezoek een typisch Tilburgse locatie waar je zelden komt, en maak kennis met Tilburgse makers die je waarschijnlijk niet eerder hebt ontmoet tijdens Uit met Spruit.
Hoe bijzonder is dat? Het Paleis aan het Stadhuisplein is tijdens Uit met Spruit vier dagen lang het decor van voorstellingen en concerten. Tijdens Uit met Spruit opent het Paleis de deuren voor een vrolijke mix van Tilburgse makers. Vanuit de monumentale zalen van het Paleis tonen ze hun kunsten, in een intieme setting waar het publiek op gepaste afstand maar toch dichtbij staat.

Dag & tijd

Maandag 28 December 2020
13:00 uur
Duur: 30 minuten

Ticket

€6

Locatie

Paleis
Stadhuisplein 128
Koop je ticket