Laden Evenementen
AL

Winter in Tilburg: Straattheater

Het is Winter in Tilburg!

De binnenstad transformeert in december en januari in een wintertuin vol gezelligheid, wintersfeer en activiteit. Zo ook tijdens Spruit kinderfestival.
Samen met het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg pakken we 27 t/m 30 december uit met verrassende en kleurrijke straattheater-acts door de winkelstraten.
Tussen 12.00 en 16.00 uur verschijnen bijzondere creaties die kleur geven aan de Winter in Tilburg.

SpikkelSzzz
Een sprankelende explosie van kleuren en glinsteringen. Het publiek kan deze vrolijke vuurvliegjes op stelten niet mislopen: ze houden de aandacht vast met hun vrolijke gelach en feestelijke kleuren.


De Timecruisers
Reusachtige fantasievoertuigen die lijken te zijn ontsnapt aan de verhalen van Jules Verne.
Techniek uit verleden, heden en toekomst komt samen in deze bonte gevaarten die langzaam en met surrealistische geluiden door het publiek trekken. De mobiele kunstwerken zijn voor een deel gemaakt van gerecyclede materialen. Wie goed kijkt, ziet diverse onderdelen die gered zijn van de schroothoop en een tweede leven tegemoet gaan.

Drumband op Klompn
Uit het land waar roest nooit rust en afval niet bestaat komt deze drumband. Snaar en de 3 Toms zijn de vrolijke tamboers uit Twannie`s wereld. Ze trommelen er lustig op los en het is een feest voor ogen en oren wanneer de drumband al spelend voorbij marcheert.

Dag & tijd

Maandag 27 December 2021
12:00 uur
Dinsdag 28 December 2021
12:00 uur
Woensdag 29 December 2021
12:00 uur
Donderdag 30 December 2021
12:00 uur

Locatie

Winkelstraten