KAARTVERKOOP
De kaartverkoop verloopt via de reguliere kaartverkoop service van de podia.
Kaarten voor voorstellingen zijn online te koop via de link in het betreffende programma. 

LEEFTIJDSAANDUIDING
De leeftijdsaanduiding per programma geldt als indicatie voor de ondergrens. Ouders en begeleiders beslissen uiteindelijk zelf waar kinderen heen gaan. Bij twijfel, informeer bij de betreffende kassa.

ETEN & DRINKEN
Even opwarmen met iets lekker erbij, gezellig lunchen of je festivalbezoek afsluiten met een warme maaltijd? Dat kan bij verschillende festivallocaties! 

Pieter Vreedeplein
Dunkin’ Donuts, Brownies & Downies, Jamie’s Pizzeria en Lokaal Zeven bieden op het Pieter Vreedeplein Spruitextra’s aan. Perfect te combineren met onze activiteiten op het plein!
Theaters Tilburg
Smullen van de Kids Kitchen. Een burger of heerlijke pannenkoek die kinderen zelf mogen versieren in het restaurant van Lucebert (wel graag van te voren reserveren via 013 5432515).
Hostel Roots
De bar in de knusse kelder van het hostel is geopend, dit maakt een bezoek aan de inimini bioscoop helemaal compleet. 


SPRUIT KINDERFESTIVAL 2018 
Spruit kinderfestival 2018 is een initiatief van stichting Spruit en wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet en bijdrage van veel verschillende partners.

Onze dank gaat uit naar

•  Theaters Tilburg, 013 Poppodium, De Nieuwe Vorst, culTuur BSO Monopole, Pop Up Cinema, Cinecitta, Helma Melis, Muzikaal Gebroed, Hostel Roots en Gianotten Mutsaers voor de mooie programma’s en fijne samenwerking.

•  Het Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg (www.winterintilburg.nl) en de ondernemers van het Pieter Vreedeplein voor het mede mogelijk maken van Spruit op het plein.

•  De gemeente Tilburg, het VSB fonds, Johan Stekelenburg stichting, Ticket to Tilburg en Megahorloges voor de financiële ondersteuning die het realiseren van onze plannen mogelijk maakt.

•  Claudia Zurink, Nina Ruge, Isabelle Savelkoul, Eugenie Verschuren, Nathalie Nijs, Mado Hoes, Mia Jordan, Hamertje Chick, Ontwerphaven en Bruut voor de creatieve, daadkrachtige, ondersteunende of gewoon fijne werkzaamheden. 

•  Onze TOP vrijwilligers voor hun inzet tijdens het festival!

CONTACT 
Spruit kinderfestival is een jong festival dat volop in ontwikkeling is. We zijn nieuwsgierig naar de bevindingen, ideeën en opmerkingen met ons publiek. Deel jouw ervaring bij de Spruitbalie op het Pieter Vreedeplein of via Facebook.com/spruittilburg (een recensie schrijven of bericht sturen) of per mail: info@spruittilburg.nl. Ook zien we graag jullie foto’s langskomen op social media. Wij gebruiken de hashtags #spruittilburg en #spruitfestival.