Op theateravontuur met de Kids Reporters Club

Op zondag 4 december bezoekt de Kids Reporters Club de voorstelling ‘Anne, 12 jaar, wordt een groot succes‘ van Wildpark in de Schouwburg Concertzaal Tilburg. Welke super nieuwsgierige kinderen tussen 9 – 12 jaar gaan er mee?

Over de voorstelling
Anne wil een doorslaand succes worden. Maar hoe kun je knapper, ouder, stoerder en slimmer overkomen dan je bent? Welke houding moet je aannemen? Of moet je juist jezelf zijn? Wat is jezelf zijn eigenlijk? En doen wij niet allemaal ook maar wat?…

Na de voorstelling vindt er een nagesprek plaats met het gezelschap. Durf jij met jouw kritische blik te kijken en de vragen te stellen waar je als publiek nooit echt antwoord op krijgt? Schrijf je gauw aan via > Cursus: Reportersclub (factorium.nl)
Aanvang: 14.15 uur * Einde: 16.30 uur * 9 – 12 jaar * Deelname: 7,50 euro.

Nog meer Kids Reporters Club
Factorium Theaterhuis, Spruit en Schouwburg Concertzaal Tilburg hebben een aantal jeugdvoorstellingen geselecteerd die de moeite van het ontdekken meer dan waard zijn. Als ware reporters krijgen de deelnemers ook een kijkje achter de schermen met ontmoetingen en kennismaking met verschillende aspecten van het theater. De Kids Reporters Club is kids-only en wordt begeleid door een theaterdocent van Factorium Cultuurmakers.
In de periode januari t/m maart 2023 komt de Kids Reporters Club ook in actie. Binnenkort worden alle data bekend gemaakt; stay tuned!

Ook nieuws!

3x Theateravontuur met de Kids Reporters Club

Speciaal voor kids (9+) die anders willen kijken naar theater en dit willen delen met leeftijdsgenoten gaat de Reporters Club weer van start! In de periode februari – maart ’23…

Lees meer