Over Spruit


Een gekke groene groente

De associatie met 'kind' is snel gemaakt maar kinderen en spruitjes gaan niet vanzelfsprekend samen. Voor stichting Spruit staan spruiten symbool voor het proeven van iets nieuw. Stichting Spruit wilt kinderen, ouders en grootouders laten kennismaken met / en genieten van bijzondere theater- en dansvoorstellingen, concerten, literaire programma's en films. Stichting Spruit initieert en organiseert culturele activiteiten voor kinderen van 2 tot 12 jaar.
Het woordje UIT in SprUIT maakt het natuurlijk helemaal af!

 

De activiteiten

* Kinderfestival | 27 t/m 30 december 2018 
Stichting Spruit organiseert jaarlijks een festival voor het hele gezin. In de kerstvakantie vinden er op diverse locaties in Tilburg voorstellingen, concerten en bijzondere ontmoetingen plaats. 
Het programma wordt vormgegeven in samenwerking met onder andere Theaters Tilburg, Paradox Tilburg, 013 Poppodium, De Nieuwe Vorst, Bibliotheek Midden - Brabant, Cultuur BSO Monopole en diverse makers en gezelschappen. 

* Spruit Cinema
In samenwerking met Pop Up Cinema organiseert Stichting Spruit een aantal keer per jaar een filmbeleving voor het hele gezin. Verwacht hier geen Hollywood-kaskraker maar bijzondere kinderfilms om van te smullen. Zie Facebook voor actuele data. 

Organisatie

Spruit is een initiatief van Bregje Delrue. Het team bestaat uit Bregje Delrue (coordinatie), Claudia Zurink (marketing) en Nina Ruge (educatie). 

Contact opnemen met het team kan via info@spruittilburg.nl

Het bestuur van Spruit wordt gevormd door: Floor Boumans, Jeroen Veenstra en Isabelle Savelkoul 

De gekke groene Spruit is een ontwerp van Ontwerphaven en de mannen van Bruut hebben deze website gemaakt.