Pakje Kunst TAKE OVER!

Bakfietsjuf Marjo Dirks, cultuurcoach Nina Ruge en Spruit gaan de uitdaging aan om samen met kinderen uit de Reeshof 400 mini kunstwerken te maken die tijdens Spruit kinderfestival uit de bijzondere automaten van Pakje Kunst te verkrijgen zullen zijn.

Workshops & expo 400 mini kunstwerken uit de Reeshof
De Bakfietsjuf gaat in de maand november bij verschillende basisscholen en BSO’s in de Reeshof kunstworkshops verzorgen voor kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar. Bij bibliotheek Heyhoef worden openbare workshops georganiseerd.
De resultaten uit deze workshops worden van 9 t/m 18 december tentoongesteld in de bibliotheek Heyhoef, om daarna verpakt te worden in Pakje Kunst. De bonte verzameling aan kunstwerken uit de Reeshof is van 27 t/m 30 december verkrijgbaar voor bezoekers van Spruit kinderfestival in de binnenstad van Tilburg.

Alle kinderen uit de Reeshof zijn welkom om mee te werken aan deze uitdaging van 400 kunstwerken!

Openbare workshops. UPDATE!
In verband met de verscherping van de maatregelen is de bibliotheek Heyhoef t/m 18 november gesloten. Dit betekent dat de geplande workshops van 11 en 18 november niet door kunnen gaan. 

In bibliotheek Heyhoef  vindt op vrijdag 20 november van 15.30- 17.00 uur een openbare workshop.  Iedereen kan meedoen, wel even aanmelden via heyhoef@bibliotheekmb.nl of via deze link.
Het is goed mogelijk dat er binnenkort nieuwe workshopdata worden gecommuniceerd. Hou de site in de gaten!

Deelnemers
Pakje Kunst TAKE OVER! is een initiatief van De Bakfietsjuf, cultuurcoach Nina Ruge en Spruit in samenwerking met Bibliotheek Heyhoef, BSO Koolhoven, BSO Grote Beemd, cultuur BSO studio-T, BSO Meander, BSO Boemrang, BS Hartevelden en BS de Wegwijzer.
Pakje Kunst TAKE OVER! wordt ondersteund door Art-fact, Reeshof Cultuurt en het Boekenschop.

Nieuwsgierig naar Pakje Kunst? Bekijk dan HIER de website.

Ook nieuws!

3x Theateravontuur met de Kids Reporters Club

Speciaal voor kids (9+) die anders willen kijken naar theater en dit willen delen met leeftijdsgenoten gaat de Reporters Club weer van start! In de periode februari – maart ’23…

Lees meer