Bezoek Festival Circolo als Kids Reporter!

Update 19/10. De kids reporters club @festival Circolo is vol.
Speciaal voor super nieuwsgierige kinderen hebben Factorium Theaterhuis en Spruit een activiteit voorbereid waarbij kinderen als ware reporters een exclusief kijkje krijgen bij Festival Circolo.

De Kids Reporters Club wordt ontvangen bij het circusfestival in het Spoorpark en maakt tijdens een middag vullend programma kennis met verschillende aspecten van Circolo. Natuurlijk hoort het bezoeken van een voorstelling daar ook bij.
Met een Reporterskaart om de nek en notitieblok in de hand gaan er deuren voor de Kids Reporters open die voor het gewone publiek dicht blijven… Een bijzondere ervaring voor kinderen van 8 tot 12 jaar die anders willen kijken naar theater en dit willen delen met leeftijdsgenoten!

Deze Kids Reporters Club vindt plaats op maandag 24 oktober als onderdeel van de Zin-in-Alles-Dagen van Factorium Cultuurmakers. De Kids Reporters Club bezoekt Circolo onder begeleiding van docenten van Factorium.
Deelnemers worden om 12.00 uur verwacht bij de festivalingang in het Spoorpark en om 16.30 uur zijn de kinderen klaar om weer opgehaald te worden.

INSCHRIJVEN VIA FACTORIUM CULTUURMAKERS
of lees hier meer info over de Zin in Alles Dagen 

Ook nieuws!

3x Theateravontuur met de Kids Reporters Club

Speciaal voor kids (9+) die anders willen kijken naar theater en dit willen delen met leeftijdsgenoten gaat de Reporters Club weer van start! In de periode februari – maart ’23…

Lees meer