Kids Reporters Club

Speciaal voor super nieuwsgierige kinderen tussen 9 en 12 jaar die met een open maar kritische blik naar theatervoorstellingen durven te kijken, en erover willen schrijven en kletsen met leeftijdsgenoten, is er de Kids Reoporters Club.

Spruit, Factorium Theaterhuis en Schouwburg Concertzaal Tilburg hebben een aantal jeugdvoorstellingen geselecteerd die de moeite van het ontdekken meer dan waard zijn. Als ware reporters krijgen de deelnemers ook een kijkje achter de schermen met ontmoetingen en kennismaking met verschillende aspecten van het theater.
De Kids Reporters Club is kids-only en wordt begeleid door een theaterdocent van Factorium Cultuurmakers.

DRIE KEER THEATERBEZOEK IN WINTER 2023! 

1. Wolfgang, het wonderjong
* donderdagavond 2 februari in de Schouwburg *

Na legendarische voorgangers als De gelaarsde poes, Hamlet en Lang & gelukkig maakt regisseur Pieter Kramer een grootscheepse muziektheatervoorstelling vol rake noten!
Lees hier meer…

2. The Ozard of Wizz door Maas TD
* zondagmiddag 12 februari in de Schouwburg*

Zeven bijzondere mensen terug naar hun kindertijd. Allemaal hopen ze uiteindelijk te krijgen waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn: hersenen, moed, een hart en een thuis. Een wonderlijke voorstelling met vogue, popmuziek en melancholie in een seventies sausje.
Lees hier meer…

3. Pippi Powerrrrr door Het Laagland
* zondagmiddag 26 maart in de Schouwburg *

Beslist geen Pippi verhaal, maar een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf in de geest van de wereldberoemde Langkous én andere moedige eigenzinnigerds.
Lees hier meer…

Deelnemen!!!
Deelnemen kan voor één, of meerdere voorstellingen. Meld je in iedere geval op tijd aan, want de capaciteit is beperkt!
Deelname kost €7,50  per keer. Aanmelden kan via de website van Factorium Cultuurmakers *AANMELD-LINK!*