Stichting Spruit

Ga er op (spr)UIT en ontdek!

De associatie Spruit en Kind is snel gemaakt maar spruitjes en kinderen gaan niet vanzelfsprekend samen. Wij dagen kinderen – en hun ouders – uit om hun smaakpapillen te vergroten door te proeven aan (nieuwe) culturele hoogstandjes.

Wij geloven namelijk dat cultuur de horizon verbreedt en bijdraagt aan de totale ontwikkeling van elk mens. Door kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met en te betrekken bij hoogwaardig kwalitatief aanbod van professionele makelij wil Spruit aan de basis staan van een positieve cultuurbeleving voor een brede groep kinderen – en hun ouders.

Beleving  * Verdieping * Ontmoeting

Spruit initieert, presenteert en adviseert met expertise op het gebied van programma, uitvoering, marketing en publieksbereik voor de specifieke doelgroep: kinderen – en hun ouders!

Dit doen we met activiteiten van hoge kwaliteit, op een eigenzinnige manier en met een twist.

Onze artistieke- inhoudelijke kwaliteit gaat hand in hand met een eigen Spruit-signatuur waarin de context en presentatie net zo belangrijk zijn als de inhoud van het gebodene. We bewaken altijd de kindvriendelijke maar niet kinderachtige setting van onze activiteiten. We dagen onze bezoekers graag uit hun smaakpapillen te vergroten door te proeven aan (nieuwe) culturele hoogstandjes.

Organisatie

Stichting Spruit heeft geen vast kantoor, we werken vanuit flexplekken in de stad waarvandaan we plannen maken, programma’s uitwerken, mensen ontmoeten en koffie drinken.
Heb je ideeën die aansluiten bij wat Spruit doet of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor samenwerking; neem gerust contact op met Bregje Delrue via bregje@spruittilburg.nl

Vormgeving il panda electrik
Website Spruit Digital
Bestuur Floor Boumans, Jeroen Veenstra