Stichting Spruit

Ga er op (spr)UIT en ontdek!

De associatie Spruit en Kind is snel gemaakt maar spruitjes en kinderen gaan niet vanzelfsprekend samen. Wij dagen kinderen – en hun ouders – graag uit om hun smaakpapillen te vergroten door te proeven aan (nieuwe) culturele hoogstandjes.

Spruit gelooft dat cultuur de horizon verbreedt en bijdraagt aan de totale ontwikkeling van elk mens. Door kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met en te betrekken bij hoogwaardig kwalitatief aanbod van professionele makelij wil Spruit aan de basis staan van een positieve cultuurbeleving voor een brede groep kinderen – en hun ouders.

Beleving  * Verdieping * Ontmoeting

Onze kennis en visie op de specifieke doelgroep kinderen en ouders delen we graag met anderen en waar mogelijk zetten we ons in om de beleving, verdieping en ontmoeting rondom culturele programma’s voor de jeugd te optimaliseren. Door kinderen vroeg kennis te laten maken met cultuur, werken we immers aan de bezoekers van de toekomst.
Wij zien altijd mogelijkheden om kinderen kennis te laten maken met dans, muziek, theater, film en literatuur waarbij we open staan voor het bundelen van krachten en het aangaan van (nieuwe) samenwerkingen. We denken graag mee in de ontwikkeling van jeugdprogramma’s en kunnen een bijdrage leveren in de uitvoering.

Organisatie

Stichting Spruit heeft geen vast kantoor, we werken vanuit flexplekken in de stad waarvandaan we plannen maken, programma’s uitwerken, mensen ontmoeten en koffie drinken.
Heb je ideeën die aansluiten bij wat Spruit doet of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor samenwerking; neem gerust contact op met Bregje Delrue via bregje@spruittilburg.nl

Vormgeving il panda electrik
Website Spruit Digital
Bestuur Floor Boumans, Jeroen Veenstra, vacature