Praktische info 2021

Spruit kinderfestival 2021

Een bezoek aan een voorstelling, concert of film is inspirerend, het vergroot de verbeelding, brengt ontspanning en dat lijkt ons juist in deze tijden erg welkom.
De theaters en podia hebben de afgelopen maanden protocollen ontwikkeld die het mogelijk maken om op geheel gepaste wijze, binnen de geldende maatregelen, een bezoek te brengen.
Alle podia en locaties houden de maatregelen nauwlettend in de gaten, en houden zich aan de voorschriften zoals opgelegd door de overheid. TiP! Check voor jouw bezoek de laatste updates bij de betreffende locatie.

Hoe kom ik aan tickets?

Tickets zijn verkrijgbaar via de verschillende podia en theaters.
De ticketlink in de detailpagina van onze website leidt naar de online ticketservice van het betreffende podium.
Uitgelicht 
Naast een geldig ticket wordt iedereen vanaf 13 jaar ook gevraagd een coronatoegangsbewijs middels de CoronaCheck-app te tonen, inclusief een legitimatiebewijs.

Hoe oud moet ik zijn voor een voorstelling?

De leeftijdsaanduiding per programma wordt aangegeven als ondergrens. Wij adviseren om kinderen niet mee te nemen naar voorstellingen waar ze te jong voor kunnen zijn. Bij twijfel, informeer bij de betreffende kassa.

Waar vindt Spruit kinderfestival 2021 plaats?

Spruit vindt plaats in het centrum van Tilburg. De locaties zijn Schouwburg en Concertzaal Tilburg, Theater de Nieuwe Vorst, Cinecitta, Ontdekstation013, Paradox, Kunstpodium T en het Paleis aan het Stadhuisplein.
Ook presenteren we in samenwerking met Winter in Tilburg  – Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg – een straattheaterprogrammering in de winkelstraten.

Kan ik met een groep kinderen Spruit bezoeken (bijv. voor een kinderfeestje of met een BSO-groep)?

Dat kan zeker!  Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en maken desgewenst een mooi aanbod op maat.
Neem contact met ons op via info@spruittilburg.nl

Hoe kom ik in contact met Spruit?

Leuk dat je contact met ons wilt opnemen!
We zijn altijd nieuwsgierig naar de bevindingen, ideeën en opmerkingen van ons publiek. Deel dit met ons  via Facebook.com/spruittilburg (een recensie schrijven of bericht sturen) of per mail: info@spruittilburg.nl. Ook zien we graag jullie foto’s langskomen op social media. Wij gebruiken de hashtags #spruittilburg en #uitmetspruit.

 Ik ben van de pers, hoe kom ik in contact?

Speciaal voor pers hebben we een pagina op deze website ingericht. Klik HIER!