Praktische info 2020

Wat is er anders in 2020?

I.v.m. de corona-maatregelen biedt Spruit in 2020 een aangepaste versie van het Spruit kinderfestival: UIT MET SPRUIT.
Een bezoek aan een voorstelling, concert of film is inspirerend, het vergroot de verbeelding, brengt ontspanning en dat lijkt ons juist in deze tijden erg welkom.
De theaters en podia hebben de afgelopen maanden protocollen ontwikkeld die het mogelijk maken om op geheel gepaste wijze een bezoek te brengen.
Het wordt net even anders, maar net zo bijzonder!

Tijdens Uit met Spruit kunnen gezinnen – op een gepaste manier – genieten van theater , dans, muziek en film. Verwacht bijzondere jeugdprogramma’s, in kleine groepen, op gepaste afstand. Extra intiem en knus bij de verschillende theaters en podia van Tilburg.

Uitgelicht 
* Op dit moment houden we een maximum van 30 bezoekers per zaal aan.
* De geldende 1,5 meter afstand is van toepassing in de ontvangstruimtes en in de zalen.
* Leden van één huishouden en kinderen t/m 18 jaar mogen naast elkaar zitten. Hou bij het kopen van tickets wel rekening met groepssamenstelling van maximaal 4 personen, met uitzondering van huishoudens en kinderen tot en met 12 jaar.
* De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder bij aankomst en na afloop van de activiteit.
* Kom op tijd, maar niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de activiteit. Zo kunnen de bezoekersstromen goed worden gespreid.
* Na aanvang van de activiteit wordt er geen toegang meer verleend.
* Na afloop van de activiteit worden de bezoekers, binnen de maatregelen, naar buiten begeleid.

Hoe kom ik aan tickets?

Tickets zijn verkrijgbaar via de verschillende podia en theaters. Bekijk de ticketlink, per onderdeel, op de pagina UIT MET SPRUIT.
Let wel, gezien de beperkte capaciteit kan het voorkomen dat onderdelen snel uitverkocht raken.

Hoe oud moet ik zijn voor een voorstelling?

De leeftijdsaanduiding per programma wordt aangegeven als ondergrens. Wij adviseren om kinderen niet mee te nemen naar voorstellingen waar ze te jong voor kunnen zijn. Bij twijfel, informeer bij de betreffende kassa.

Waar vindt UIT MET SPRUIT plaats?

UIT MET SPRUIT vindt plaats in het centrum van Tilburg. De locaties zijn Theaters Tilburg, Theater de Nieuwe Vorst, Factorium Podiumkunsten, Cinecitta en het Paleis aan het Stadhuisplein.

Kan ik met een groep kinderen Spruit bezoeken (bijv. voor een kinderfeestje of met een BSO-groep)?

Dat kan zeker!  Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en maken desgewenst een mooi aanbod op maat. Neem contact met ons op via info@spruittilburg.nl

Hoe kom ik in contact met Spruit?

Leuk dat je contact met ons wilt opnemen!
We zijn altijd nieuwsgierig naar de bevindingen, ideeën en opmerkingen van ons publiek. Deel dit met ons  via Facebook.com/spruittilburg (een recensie schrijven of bericht sturen) of per mail: info@spruittilburg.nl. Ook zien we graag jullie foto’s langskomen op social media. Wij gebruiken de hashtags #spruittilburg en #uitmetspruit.

 Ik ben van de pers, hoe kom ik in contact?

Speciaal voor pers hebben we een pagina op deze website ingericht. Klik HIER!