kinderfestival nieuws: Spruit in het Paleis

Bezoek tijdens Spruit kinderfestival een typisch Tilburgse locatie waar je zelden komt, en maak kennis met makers die je waarschijnlijk niet eerder hebt ontmoet.
Hoe bijzonder is dat? Het Paleis aan het Stadhuisplein is tijdens Spruit kinderfestival vier dagen lang het decor van bijzondere ontmoetingen. In een vrolijke mix van disciplines tonen vier heel verschillende makers hun kunsten, in een intieme setting waar het publiek op gepaste afstand maar toch dichtbij staat.

Maandag 27/12: Movetomeet
Leer dansen met gebarentaal en ontdek hoe je met jouw dans ECHT iets kan zeggen!
Een bijzondere ervaring waarbij poëzie gebarentaal wordt en gebarentaal dans.

Dinsdag 28/12: Eelt Theatercollectief “En toen…”  
Willem en Anna moeten de zolder opruimen. Deze ligt tjokvol oude spullen maar al snel fantaseren de schoonmakers dat ze in heel andere tijden leven, en vergeten ze wat ze eigenlijk aan het doen waren… Met Roel Kox en Smilla Brachini als de schoonmakers.

Woensdag 28/12: Remy Alexander “iedereen is componist!”
Wat kan zo’n instrument allemaal? Hoe kunnen we als componist er voor zorgen dat de muzikanten weten wat ze moeten doen? Tijdens deze interactieve muziekbeleving is iedereen componist. Er ontstaat ter plekke een muziekstuk dat meteen in première gaat want muziek, die moet klinken!

Donderdag 30/12: Quintus de Paarse Goochelaar
Quintus is een fantasierijke goochelaar vol verhalen die hij illustreert met magisch effecten en goochelattributen. Quintus, ook wel bekend als dé Paarse Goochelaar, is een aantal keren Nederlands Kampioen Straatgoochelen geweest maar in een Paleis kan hij zeker ook wel uit de voeten met zijn magische trucs!


Het programma vangt dagelijks  om 13.30 uur & 15.00 uur aan
Programma duurt ca 50 minuten. Dit is inclusief een kijkje in het Paleis.
Ticket: 6 euro, reserveren via de ticketlink op de programmapagina.

Ook nieuws!

3x Theateravontuur met de Kids Reporters Club

Speciaal voor kids (9+) die anders willen kijken naar theater en dit willen delen met leeftijdsgenoten gaat de Reporters Club weer van start! In de periode februari – maart ’23…

Lees meer