We gaan weer starten!

Wat een feest! We mogen het eerste event van 2021 aankondigen…
Op zaterdag 19 juni presenteren we een Spruit Cinema in bibliotheek Heyhoef speciaal voor kinderen uit groep 7 & 8. Tijdens deze filmavond kunnen kinderen met hun beste vriend/ vriendin genieten van een bijzondere film binnen het thema van het afvalproject TROEP. Let op, ouders zijn niet toegestaan!

De Film: Kooky
Ondra heeft astma en moet helaas zijn stoffige lievelingsknuffel Kooky weggooien. Kooky belandt op een enorme vuilnisbelt, komt plotseling tot leven en rent van schrik een mysterieus bos in. Daar ontmoet Kooky allerlei bijzondere figuren die in een van allerlei afvalmaterialen zelfgebouwd woud leven. Kooky beleeft de meest fantastische avonturen op zijn weg terug naar huis.

Datum:                zaterdag 19 juni
Tijd:                     19.00 – 21.00 uur
Locatie:               bibliotheek Heyhoef (Tilburg Reeshof)
Entree:                gratis
Aanmelden:      bibliotheekheyhoef@bibliotheekmb.nl

Deze filmavond is onderdeel van het afvalproject TROEP en wordt georganiseerd i.s.m. bibliotheek Heyhoef, cultuurcoach Nina Ruge en Pop Up Cinema en wordt mede mogelijk gemaak door Solar World Cinema.

Ook nieuws!

UIT MET SPRUIT in de kerstvakantie

Dit jaar biedt Spruit een aangepaste versie van het Spruit kinderfestival: UIT MET SPRUIT. Van 27 t/m 30 december, precies tussen kerst en oud & nieuw, vinden in de binnenstad…

Lees meer