Kinderprogrammering deze zomer bij Theaters Tilburg

In de maand juli kunnen kinderen, en ouders, weer naar het theater dankzij de zomerprogrammering van Theaters Tilburg. Er staan maar liefste zes kindervoorstellingen gepland van muziek, poppentheater tot theater. We noemen Dirk Scheele, De Vriendelijke Draak, Het Astronautje, Gonnie & Gijsje op stap, Peter Pan en Sesamstraat Live. Check voor meer info: www.theaterstilburg.nl

Fijne zomer!

Ik heb een gitaar
Ik heb een gitaar met zes snaren, Ik heb een gitaar en schud met m’n haren
M’ n handen die gaan op en neer en dat doe ik steeds maar weer
Ik heb een gitaar met zes snaren, Ik heb een gitaar en schud met m’n haren
M ’n voeten stamp ik op de vloer, zo lijk ik best wel stoer
Heb je geen gitaar met zes snaren, Heb je geen gitaar doe dan alsof alsof alsof alsof
En speel met je handen in de lucht, doe het langzaam of heel vlug
© tekst en muziek Dirk Scheel

Ook nieuws!

Nieuwe editie Spruit Cinema in de bieb start in november!

We gaan weer op filmavontuur in de bibliotheek! Ontdek tijdens SPRUIT CINEMA IN DE BIEB  vier bijzondere kinderboekverfilmingen, getoond in vier verschillende vestigingen van de Bibliotheek Midden-Brabant. Een uitje voor…

Lees meer