Laden Evenementen

3 korte films (4+)

Pop Up Cinema heeft drie korte films geselecteerd voor Spruit Cinema. Deze films worden van 11.00 tot 13.00 uur doorlopend vertoond in de Kluis.

Koeboy – Lidi Toepoel
Een western over hoe je een boerderij redt in de 21e eeuw, met een vleugje mediawijsheid. De held van de film gaat vloggen.
Bullet Time – Frodo Kuipers/ Studio Nova
Wonderlijk avontuur over twee kogels die in volle vlucht verliefd op elkaar worden. Kogels Stanley en Daisy worden door cowboys Jesse en Pedro tijdens een ouderwetse shootout op elkaar afgevuurd. Maar in plaats van voor hun dodelijke doel, kiezen deze kogels voor de liefde. Korte, prikkelende animatie over grote thema’s als een conflicterende ‘staat van zijn’, haat versus liefde en leven versus dood.
Kop Op – Job, Joris en Marieke
In Kop op! vinden drie vrienden van verschillende culturele achtergronden tijdens het buiten spelen een gedumpte wasmachine. Die blijkt vreemde krachten te bezitten: wanneer de vrienden hun hoofd in de trommel steken, worden hun hoofden verwisseld. Nu moeten ze als een ander naar huis en leren ze dingen over elkaar die ze nog niet wisten.

Duur programma: ca 20 minuten

Dag & tijd

Zondag 18 Februari 2018
11:00 uur

Ticket

€1

Locatie

De Nieuwe Vorst
Willem II straat 49