Laden Evenementen

De Diere-liere-liedjesband: Er lopen liedjes door de lucht (4+)

Bij de naam Kees van Dijk denk je niet zo gauw aan een dinosaurus en al helemaal niet aan een dinosaurus die in de toekomst kan kijken. Toch, bestaat hij.
Kom luisteren naar zijn verhaal, zing mee met koningin Marie, die al jarenlang wil trouwen, maar nog altijd niet kan kiezen tussen Leo en Louis.
Vrolijke versjes, lieve liedjes over opa’s haren tellen -ook al is je opa kaal- en waarom je bent geboren. Als je langskomt met je oren zul je het horen: allemaal!
De Diere-liere-liedjes band:
Erik van Os en Elle van Lieshout schreven samen inmiddels 200 kinderboeken. Vanmiddag lezen zij o.a. voor uit hun met een Vlag en Wimpel bekroonde poëzie-prentenboek Niets liever dan jij en zingen enkele van hun bekendste Sesamstraatliedjes.
Zij worden begeleid door Henk Koekkoek, multi-instrumentalist en graag geziene huismuzikant van Paradox en de muzikanten van Ps en zo is het leven. Deze Tilburgers waren finalisten van het Leids Cabarettenfestival.

Dit concert maakt deel uit van de serie paraBIEBop, een samenwerking van Paradox en Bibliotheek Midden Brabant en vindt plaats in Paradox.

Dag & tijd

Zondag 15 Oktober 2017
15:00 uur

Ticket

€5

Locatie

Paradox
Telegraafstraat 62