Laden Evenementen
AL

Moniek Smeets: Bij de buren gluren…

Een heleboel huisjes met een heleboel bewoners. Overal gebeurt wat. Maar ze moeten natuurlijk wel zoveel mogelijk binnen blijven. Tot verdriet van Mevrouw Van Hoofd en Juffrouw Koppens, tot plezier van Meneer Voetveeg. Alleen de Helpende Handjes zijn vaak buiten om anderen van dienst te zijn, evenals het Washandje. De Losse Handjes en de Vrije Voeten kan het niks schelen, die doen toch waar ze zin in hebben.
Er zijn nog veel meer bewoners, die allen hun pleziertjes en probleempjes hebben. We volgen ze allemaal, zowel binnen als buitenshuis, zoals het hoort in een zeep-opera.

Moniek Smeets ontwikkelde met haar ongebreidelde fantasie een speciale Corona-installatie annex beeldtheaterstuk, dat uitgevoerd wordt door de Dwaze Danseressen Suzan Stouthart en Nicole van den Berg op een ongewone plaats: De etalage van Kunstpodium-T!
Kom een kijkje nemen, laat je verrassen en vertrek wanneer je wil, want een zeep-opera duurt natuurlijk eindeloos.

Deze eerste versie van Bij de Buren Gluren is speciaal voor Uit met Spruit ontwikkeld voor de grote vensters van Kunstpodium T.

Bekijk de website van Wiersma & Smeets

Bij de Buren Gluren is mogelijk gemaakt met ondersteuning van Makersfonds Tilburg en Kickstart Cultuurfonds

Dag & tijd

Zondag 27 December 2020
11:00 uur

Ticket

Gratis toegankelijk
Je kunt tussen 11:00 & 18:00 uur door de ramen gluren zo lang je wilt. Hou wel rekening met elkaar, en de 1,5 meter afstand.

Locatie

Kunstpodium T
Noordstraat 105