Laden Evenementen
8+

Geannuleerd. Spruit Cinema in de bieb Wagnerplein #4

Helaas geannuleerd i.v.m. aangescherpte maatregelen
FILM DECEMBER: De kleine prins | 8+

Het leven van een meisje van negen jaar staat helemaal in het teken van school en groter worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’. De hele zomer zit ze te blokken achter haar bureau. Maar dan zoekt een oude buurman, een piloot, contact met haar. De piloot vertelt het meisje over een magische ontmoeting, lang geleden, met een kleine, wijze prins die een wereld van kansen, avonturen en liefde voor hem opende. Door de vriendschap met de oude piloot gaat ook voor het meisje een nieuwe wereld open en ontdekt ze dat je alleen met je hart kunt zien wat echt belangrijk is.

De kleine prins is een prachtige en ontroerende animatiefilm waarin diverse animatietechnieken gebruikt zijn om de verschillende werelden van het meisje en het prinsje tot leven te brengen.

De film uit 2015 is gebaseerd op de bestseller Le petit prince van Antoine de Saint-Exupéry over de magische avonturen van een klein, wijs jongetje. Wereldwijd zijn van het jeugdboek, dat in 260 talen en dialecten is vertaald, al ruim 145 miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is het boek het meest verkochte fictiewerk ter wereld.

Regie: Mark Osborne (maker van o.a. Kung Fu Panda)

Dag & tijd

Vrijdag 03 December 2021
15:00 uur
Duur: 2 uur

Ticket

€ 2
Meld je aan via wagnerplein@bibliotheekmb.nl

Locatie

de Bibliotheek Wagnerplein