Laden Evenementen
5+

Eelt Theatercollectief: En toen…

“En toen…”
Op de zolder van het paleis moeten de schoonmakers Willem en Anna alles opruimen en netjes maken. Maar de zolder ligt tjokvol met allerlei oude spullen. Zo vinden ze kleding en allerlei dingen die zie niet zo goed kennen. Al snel fantaseren Willem en Anna dat ze in heel andere tijden leven, en vergeten ze dat ze aan het opruimen waren. Hoe is het om als arbeider hele dagen in een fabriek te moeten werken? Het paleis is door een koning gebouwd, wie was hij? En hoe zou het zijn om in de tijd van de ridders te leven? Willem en Anna duiken in het verleden en komen er achter dat sommige dingen in alle tijden hetzelfde zijn maar dat het leven vroeger toch wel heel anders was dan nu…

Deze voorstelling van EELT Theatercollectief is een combinatie van spel en audiovisuele effecten.
Spel: Roel Kox en Smilla Brachini. Regie: Monique Zijp. Effecten en techniek: Reg Gruson.

Bekijk de website van EELT Theatercollectief

Deze voorstelling is onderdeel van Spruit in het Paleis
Bezoek een typisch Tilburgse locatie waar je zelden komt, en maak kennis met Tilburgse makers die je waarschijnlijk niet eerder hebt ontmoet tijdens Uit met Spruit.
Hoe bijzonder is dat? Het Paleis aan het Stadhuisplein is tijdens Uit met Spruit vier dagen lang het decor van voorstellingen en concerten. Tijdens Uit met Spruit opent het Paleis de deuren voor een vrolijke mix van Tilburgse makers. Vanuit de monumentale zalen van het Paleis tonen ze hun kunsten, in een intieme setting waar het publiek op gepaste afstand maar toch dichtbij staat.

Dag & tijd

Zondag 27 December 2020
13:00 uur
Duur: 30 minuten

Ticket

€6

Locatie

Paleis
Stadhuisplein 128
Koop je ticket