Laden Evenementen
5+

Lot van Os & Merijn Ruis

Lieve liedjes, fantastische filmpjes en vrolijke verhalen.
Lot van Os en Merijn Ruis zijn twee vrienden die lol hebben voor 100.
Ze zingen liedjes, vertellen verhalen en presenteren filmpjes die voor een grote glimlach zorgen.
Zo laten ze horen dat je vandaag broodjes bruin kunt bakken op je buik in de woestijn, dat je problemen weer ooit verdwijnen en dat je altijd je stomme, suffe, moeilijke, rare, geweldige, saaie zelf mag zijn! Laat je meenemen in hun enthousiasme. Zing, spring, word verwonderd en overdonderd. Glimlach mee met hun aanstekelijk positieve voorstelling.

Iets over Merijn:
Leren hoe je gelukkig bent, daar kun je het beste zo snel mogelijk beginnen. Met zijn studie toegepaste psychologie en zijn vrolijke, optimistische karakter is Merijn ruis een echte geluks-expert die zijn lessen graag deelt aan kinderen en volwassenen.

Iets over Lot:
Lot is een creatieve duizendpoot. Hij maakt, zingt, bouwt, filmt, verzint de hele dag door.
Lot maakt meubels, liedjes en filmpjes waar je vrolijk van wordt. Het podium in de plek waar deze talenten allemaal samenkomen

En ook iets over peter:
Peter is een echte gangmaker en volledig verzonnen. Aangezien peter niet bestaat zal hij er helaas niet bij zijn. Maar gelukkig zijn Lot en Merijn er wel!

Bekijk de website van Lot van Os

Deze voorstelling is onderdeel van Spruit in het Paleis
Bezoek een typisch Tilburgse locatie waar je zelden komt, en maak kennis met Tilburgse makers die je waarschijnlijk niet eerder hebt ontmoet tijdens Uit met Spruit.
Hoe bijzonder is dat? Het Paleis aan het Stadhuisplein is tijdens Uit met Spruit vier dagen lang het decor van voorstellingen en concerten. Tijdens Uit met Spruit opent het Paleis de deuren voor een vrolijke mix van Tilburgse makers. Vanuit de monumentale zalen van het Paleis tonen ze hun kunsten, in een intieme setting waar het publiek op gepaste afstand maar toch dichtbij staat.

Dag & tijd

Zondag 27 December 2020
11:40 uur
Duur: 40 minuten

Ticket

€6

Locatie

Paleis
Stadhuisplein 128
Koop je ticket